Winterdepressiezelftest

Bluelight Mobile Lichttherapiebril

Met de nieuwe revolutionaire lichttherapiebril behoudt u uw gehele bewegingsvrijheid. De BlueLight Mobile lichttherapiebril is de ideale lichttherapietoepassing als u wel de herstellende werking van lichttherapie wilt ervaren, maar geen of weinig mogelijkheden ziet om zelfs maar 15 minuten voor een lichttherapielamp te zitten.

Design BlueLight Mobile lichttherapiebril

lichttherapiebril blue light mobile

Dankzij de ergonomische vormgeving is de BlueLight Mobile geschikt voor iedereen. One size fits all. De speciale vormgeving en het zeer lichte gewicht van 55 gram, zorgt er voor dat de bril niet snel zal afvallen. Zo kan de lichttherapiebril worden gebruikt tijdens bijvoorbeeld het hardlopen, zonder dat deze afvalt. De bril kan zelfs in combinatie met een gewone bril worden gedragen.

Veiligheid voor de ogen

De BlueLight Mobile maakt gebruik van speciale LED lampjes (Licht Emitterende Dioden). Het licht concentreert zich op de meest effectieve golflengte van licht om de biologische klok van het lichaam te herstellen; blauw licht. Omdat het gebruik van intensief en puur blauw licht ter discussie staat vanwege de veiligheid voor de ogen, het zgn ‘blue light hazard', maakt de BlueLight Mobile lichttherapiebril gebruik van een LAGE en veilige intensiteit blauw licht. Omdat het lampjes van dichtere afstand de ogen raken, is deze intensiteit ruim voldoende om de biologische klok van het lichaam en de aanmaak van melatonine op positieve manier te beinvloeden.

Het licht van de lichttherapiebril is niet storend voor de ogen. De LEDs zijn zo gesitueerd dat het licht optisch samenvalt in uw ogen. Bij het dragen van de bril ziet u hierdoor slechts een blauwe stip.

Effectiviteit BLM Lichttherapiebril

De effectiviteit van de BlueLight Mobile is wetenschappelijk onderzocht door middel van een vergelijkende studie uitgevoerd aan de Humoldt Universitair Ziekenhuis - het Charité Ziekenhuis voor Psychiatrie en Psychologie te Berlijn. Men verwacht dat de studie eind 2011 in een medische wetenschappelijk magazine wordt gepubliceerd.

Goodlite distributeur lichttherapiebril

Goodlite Lichttherapie is de exclusieve en geauthoriseerde distributeur van de BlueLight Mobile in Nederland..

Klik hier voor meer informatie over de BlueLight Mobile lichttherapiebril, lichttherapie en lichttherapie bij winterdepressie.